NASZE PRZEPISY

   
Pasta z oliwek  
Składniki (na 4 porcje):
- 50 g czarnych oliwek,
- 50 g zielonych oliwek,
- 2 filety anchois,
- 2 ząbki czosnku,
- 1 limonka,
- 3 pomidory,
- 8 ciemnych kromek razowego pieczywa.

Sposób wykonania:
Przygotowujemy pomidorowy confit. Sparzamy i obieramy ze skórki, kroimy na ćwiartki i wycinamy gniazda nasienne. Następnie marynujemy w czosnku i oliwie oraz suszymy w piekarniku w temperaturze 80 stopni przez ok. 40 min. Oliwki drobno siekamy, dodajemy roztarty ząbek czosnku do posiekanych anchois. Doprawiamy sokiem z limonki i pomidorami confit (można zstąpić suszonymi).
Smacznego!

NASZE PRZEPISY SZEF KUCHNI POLECA

Salsa z wędzonego łososia

Szybko i zdrowo!

czytaj więcej

Sok ananasowo - selerowy

Pyszny sok, idealna propozycja dla chcących zrzucić zbędne kilogramy

czytaj więcej

Gazpacho warzywne

Hiszpańska zupa

czytaj więcej

Makaron ryżowy z pieczoną papryką, cukinią i sosem tofu

Bezglutenowa propozycja obiadowa

czytaj więcej
  

NASI PARTNERZY

      



Chcesz dostawać aktualne wiadomości? Zapisz się do Newslettera!

Zapisując się do Newslettera Smak i Zdrowie wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, stosownie do dyspozycji przepisów ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz 883 z późn. zm.), na potrzeby kontaktu przez konsultantów Smaku i Zdrowia.

  1. Regulamin


Catering Dietetyczny Smak i Zdrowie to urozmaicona, smaczna, dobrze zbilansowana dieta oraz zawsze świeże, bogate w witaminy i substancje odżywcze posiłki dostarczane codziennie do domu lub biura.
Nasza oferta to zestawy w wersji standard: 1200 kcal, 1500 kcal, 2000 kcal, 2500 kcal 3000 kcal oraz 3500 kcal, dieta wegetariańska, dieta wegetariańska plus ryby, dieta dla osób aktywnie uprawiających sport 3000 kcal, dieta dla kobiet w ciąży i matek karmiących, dieta bezglutenowa, dieta indywidualna.
Catering dietetyczny Warszawa i okolice (dieta pudełkowa)